what happens in vegas

Det är omöjligt att berätta eller förklara hur bra vi har haft det i Vegas.
Men, det är värt ett försök...
Fredagmorgon, 31 dec satt jag, Carro och Jenny på flyget från SF till Vegas.
Sara mötte upp oss på flygplatsen.
Tog oss till hotellet. Monte Carlo. Lämnade väskorna och gick ut på Las Vegas Blvd/ The Strip. Gick in och spanade igenom dom andra snygga hotellen som tex, Paris, Planet Hollywood, Venetian, Caesars Palace, New York New York, MGM grand mfl... Solen sken men det var kallt i luften. Runt 4tiden tog vi oss tillbaka till hotellet för att checka in och göra oss iordning.. Klockan 21 tog vi taxi till LAVO, en klubb som ligger i Palazzo som tillhör Venetianhotellet. Ställde oss i världens längsta kö, UTOMHUS. Vi frös och frös, i 40 minuter, innan vi kom innanför dörrarna. Bara ben,, klänning, klackar och varsin kavaj men vi överlevde, som alla andra hundratals i den kön.
Väl inne på klubben var det öppen bar och det gillades starkt. Vi hade jättekul på Lavo och dansade till svinbra musik verkligen.. Precis innan 12slaget så tappade vi bort varandra. Jag bestämde mig iaf för att ta med min flipvideo och gå ut och kolla på fyrverkerierna. Ringde Adam medans jag filmade och firade in det nya året. När fyrverkerierna var slut så tog vi (jag) mig in i hotellet igen. Med vår biljett in på Lavo, fick vi också gratis inträde på en annan klubb, TAO efter 00.00. Så jag kände att jag kunde traska dit och festa med Kim Kardashian. Så det gjorde jag också. Tappade bort mig inne i Vegas största hotell, men lyckades möta upp ett gäng gaykillar som på riktigt känner Kim Kardashian. Så jag kände att det var helt okej att dom bjöd med mig in VIP på Tao och gjorde det möjligt för mig att stå på VIPhyllan och hänga med Kim och alla andra gaaalet snygga människor. Vi var nog ett 30tal på vip avdelningen, men jag kände mig lite som en outsider, fast att alla var jättetrevliga.
Efter ett tag tröttnade jag och smet ut och gick tillbaka till Lavo där dom andra tjejerna var.. Noll tidsuppfattning och noll känsel i fötterna. Jenny försvann. Carro åkte hem. Jag och Sara åkte med ett gäng på efterfest på Flamingohotellet. Självklart var det omöjligt att få taxi, så istället gick vi dit. Eftersom allt är stort och fett i Vegas så är avstånden likadana. Men det var absolut värt vandringen. Galen natt och ut från hotellet kom jag och Sara 8.00 på morgonen. Barfota gick vi o letade taxi och fick tillslut en taxi hem till Monte Carlo och lyckades sova fram till 11, då friden var slut...

Lördagmorgon och vi hungrade ihäl. Subwayfrukost och sen tog vi oss en sväng ut på stripen igen.. Såg vattenshowen utanför Bellagio. Gick och gick och gick. Drack starbucks för att hålla värmen.. Besökte även det helt nyöppnade hotellet och casinot The Cosmopolitan. Fick även reda på att Beyonce och Jay Z hade haft en hemlig fest på det hotellets nattklubb, på nyårsafton. Blev lagom irriterad. Sen kom jag på att min natt inte hade varit så pjåkig ändå. Fick ju ändå stå nära Holly Madison från playboy, inne på Lavo och festa med Kim Kardashian...
Kväll och vi blev inbjudna till The Golden Lounge inne på Aria Hotel. Drinkar strömmade in och efter nån timma tog vi oss genom hotellet och hamnade på The Haze, där tanken var att vi skulle se Bruno Mars. Lyckades inte med det, vet dock inte riktigt var pojken hade tagit vägen. Istället dansade vi heeeela natten och fötterna gjorde svinont. Det var dansare, en robot och massa galet som pågick där inne. Runt 3 pallade våra fötter verkligen inte mer, så det var lika bra att åka hem.. Eftersooooom 06.15 på söndagmorgonen skull jag och Carro sitta på en buss påväg till Grand Canyon.
Vaknade upp och kände att jag ville gråta. Men klädde på oss och tog hissen ner för att sätta oss på bussen. Fortfarande fulla och trötta så kände jag att jag ångrade mig starkt och hatade mitt liv för stunden.
Fick en liten catnap innan första stoppet.. Information och biljetthämtning, äppeljuice och en bulle serverades sen så somnade vi ännu en liten stund på bussen.
runt 9tiden kom vi fram till Hoover Dam. De var coolt. Dock var bakfyllan värre än värst och jag visste inte riktigt hur jag skulle reda ut denna dag.
Klockan 11 var vi äntligen över gränsen från Nevada, in till Arizona och framme i Grand Canyon. 4 timmar hade vi på oss. Tre olika stopp, med utkiksplatser, mat och vandring... Jag och Carro la upp det bra och var ganska mållösa. Väldigt stolta och nöjda att vi ändå klarade av dagen. Snö var det också, glömde jag säga det. Jajamensan. Snö på marken, men solen värmde ett par timmar, vilket var tur.
Vårat lunchställe var på en ranch där det var hästar och cowboys. Vi åt, ribs, potatis och majskolv.
Bussen gick klockan 16, från GC till Vegas. Vi somnade såklart som två barn i bussen och blev avsläppta på hotellet klockan 18.30. HELNÖJDA med dagen men löjligt slitna. Det kändes nästan olagligt att swischa om och börja förfesta. Men hallå, sista kvällen i VEEEEGAS!
Jenny och Sara hade sovit hela dagen, hade gått upp ur sängarna klockan 16. Lagom nyduschade och redo när jag och Carro kom hem. Då klagade dom på att dom var trötta och slitna, bullshit...
Vi taggade till och var klara runt 22, då taxin körde oss till Lavo. Vi fick ett bord på övervåningen och drickan kom inserverad... Dansade och drack fram till efter 12, då vi tog oss till XS som ligger i Encore Hotel. Kom in där. Galen klubb. Snyggt inredd med ett flertal pooler på uteterassen, precis utanför dansgolvet. Vi hade jättekul där inne, men lyckades såklart tappa bort varandra. Men vi alla hittade bra gäng att hänga med och det blev efterfest för både mig och Sara.. Jag stapplade in på hotellrummet runt 5. Då med en subwaymacka i högsta hugg som jag dödade innan jag somnade gott. Sara ramlade in runt 6 och joinade mig i sängen.



Vi alla gick upp klockan 10 för att vara redo att checka ut klockan 11.
Sara utan röst, och vi andra med blåsor under fötterna.
Det var svårt att äta frukost, för oss alla. Så vi försökte utvärdera natten innan och kom på att det var en lagom svårslagen kväll. Troligen den bästa kvällen i Vegas.
Dödade lite tid genom att vandra runt, med onda fötter, såklart. Sen bestämde vi oss för att gå till Vegasskylten. Tog oss 1,5h innan vi kom tillbaka. Men vi blev ju några bilder rikare och kalorier fattigare.
Åkte till flygplatsen några timmar innan flighten och vi alla somnade självklart på flyget hem till SF.
In-n-out till middag och det var en obeskrivlig känsla. SÅÅÅ goda är dom hamburgarna.


Vi alla är väldigt väldigt nöjda med helgen i Vegas och längtar redan tillbaka :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0