jag har träffat hanna

aja, lite lack o arg förra veckan.. men det slutade bra tillslut. jobbade fredagmorgon och hanna o ligan ringde runt 11tiden och sa; assååå vi är hos dig nu. vår gps säger att vi är framme..
de va en sjuk känsla. tog chloe under armen och fjärlilarna i magen flög runt mer än nånsin.
o där satt hanna, ingalill o lennart i bilen. skoj. kul. fan va sjukt.
men vi kramades o fällde en tår eller två.  visade huset och pratade lite gotländska.
sen var det dags för dom vuxna i sällskapet att åka till napa på vinprovningar. så hanna stannade hos mig och vi tog hand om chloe tillsammans. snackade skvaller och uppdaterade varandra ett par timmar.
på eftermiddagen fick jag sluta så vi åkte och shoppade i novato och peta luma. åt en cheesecake middag och åkte hem till en flaska rödvin som bara ville bli uppdrucken.
vi va trötta och somnade tidigt, fast ändå sent.
jag vaknade på morgonen och spydde en runda. utan anledning.....
vi la oss vid poolen och solade. kallt som satan för det blåste. men vi pinade oss igenom det och jag fick nog feber tack vare det.
lördageftermiddag och vi tog bussen in till city. gick en sväng på stan sen slank vi in på hotellrummet och låg där hela kvällen o pillade i varandras hår.
söndag och vi mådde bättre. solen sken och vi var laddade för sightseeing. så det blev frulle i solen. vi tog cabelcar till lombard. sprang upp för backar o tränade rumpan. gick ner till fishermans warf o hängde med sälarna på pier 39. drack vin o åt sen lunch i solen.
tog oss tillbaka mot hotellet mot kvällningen och hamnade på hotellrummet även hela denna kväll.
måndagmorgon, molningt igen... det blev en starbucks frulle och vi promenerade till coit tower o checkade utsikten. följde med familjen till pirerna och sa hejdå, för då var det dags för mig att åka hem o jobba en skvätt.
måndagkväll bestod av jobb och träning för min del.
tisdag = chloes födelsedag. jag skämde bort henne rejält, men det är svårt att undvika eftersom hon är världens absolut sötaste 2åring. två klänningar, en bikini, rockring, hopprep och prinsessmycken. glad blev hon också.
på kvällen tog jag bussen in till gotlänningarna för att såsmåningom säga hejdå.
jag o hanna gick runt en sväng på stan o sen satt vi oss o åt middag. följde med till hotellrummet och efter nån timma så var det hejdå.
vi trodde att det skulle vara ett enkelt hejdå, men ack så fel vi hade.
jag hatar hatar hatar att säga hejdå. 8 månader tills jag kommer hem. de låter lite, fast de låter ändå mycket. men fort kommer det gå. och jag är gladare att jag fick se henne, än att jag inte skulle fått träffat henne alls.. så tårarna i gårkväll var absolut värda fyra dagar med hanna!
nu har man något att leva på fram tills mamma o pappa kommer, om bara tre veckorrrr.....!!!!

bilder på oss kommer snart!!

snart kommer hannnaaaaa

nu står jag i köket, har lagt barnen, städat bort alla leksaker o satt igång diskmaskinen.
pappan ligger o sover, mamman är på skolmöte.
jag har jobbat 10 timmar varje dag den här veckan och imorgon likaså!
jag var på konserten i torsdags. jag o maddi grät när vi såg trey songz o usher. fick vääärldens ångest och ville inte gå därifrån. arenan var fullsatt, 17 000 personer. det dracks öl, dansades och vi var lyckliga. kesha sög stenhårt, precis som på skiva. men live var hon sämre än sämst. alla satt ner o var grymt besvikna. medans hon stod på scenen passade vi på ett toalettbesök och ölshopping...
när trey songz klev på, skrek vi som dårar och visste verkligen inte vart vi skulle ta vägen.
vi skulle festa efteråt, men benen var möra och vi var helt slut i kroppen. vi kände oss helt sönder. istället åkte vi hem, poppade popcorn o lyssnade på trey songzlåtar tills vi somnade.
på fredagen åkte jag 'hem'. eftersom jag var ledig, men maddi hade proffsgolfträning så åkte jag till amanda o var hos henne, hela hennes jobbdag. sooooft. på kvällen shoppades det h&m och kollades bio. vi såg the back-up plan. o vi grät o vi grät o vi grät.
lördag: shopping. jag amanda o carro tog bussen ? in till city. de va sol o de va moln. de va varmt o de va kallt. men mysigt var det! åkte hem hit, gjorde oss snygga, drack lite vin o tog bussen ? igen ? o hamnade i marinan, sååklaaaart :)
det blev den vanliga, circa och eastside west. men tack vare en underbar amanda johansson så blev vi utkastade från eastside.. fast kul hade vi. vi hängde med både svenskar o tyskar o amerikaner. även när vi somnade på golvet på ett hotellrum o vaknade upp klockan 8.30 på söndagmorgonen, var vi laaagom glada.
tanken var att stanna kvar i city o kolla på galna folk som festade på bay to breakers. man klär ut sig, dricker öl och är bara dum i huvet, mitt på dan, mitt i stan.
men vi pallade inte. så som tre starka kvinnor väntade vi på bussen o tog oss ett par timmars nap i poolhuset.
alltså var söndagen förstörd men vi gjorde det bästa av situationen. åt godis, åt cheescakemat o åt kakor.
sen var det tidig läggdags den söndagkvällen.

måndag, tisdag och idag har det regnat. va kul  ?????????
eftersom att jag inte äger ett öre, förutom de 20 dollarna jag fick i veckopeng av amanda så har jag inte gjort nåt annat än att jobbat, tränat o sovit.
imorgon är det amanda-playdate. på fredag får jag förhoppningsvis ledigt så jag kan träffa HAAANNNNNAAAA o ingalill. helgalet att dom är här i trakterna o ska hälsa på mig!
helgen kan bli mycket bra. vi hoppas på utgång med både gamla och nya ansikten. + mitt favvoansikte hannniiii.

nu ska jag så o sova. tjinge!


mina!




det är det här vi gör om dagarna.
veckan har varit fylld av poolbad, solning, promenader och lek i parken.

om en timma åker jag till san jose och ska på konsert med maddi.
wild jam tack vare bay areas radiostationer.
usher, trey songz, kesha, lil jon, b.o.b., new boys mm mm.
o maddi ska klä av sig naken, det gillar vi.
i helgen blir de SF festande med san diegofolk och på
söndag klär vi oss i 80tals kläder och går SFs störta parad.

ccrrraaaazzzyyy

Fy faan igen alltså. Vilken helg!!!!
Började med lite mystid med familjen i huset i Napa.
Det är paradiset gånger tusen uppe i Napa och jag älskar det redan! Kvalitetstid med barnen fredagkväll, natt och morgon. Upp tidigt lördagsmorgon med barnen och sen frukost i stan.
Tog min bil o lämnade familjen i Napa o åkte till Amanda och tagga för San Jose.
Vi tog hennes bil, åkte till macken för att tanka. Då backar en idiotkille i en monstertruck rakt in i framsidan på bilen. Lyset går av o de blir fram med insurancekortet, ringa Amandas hostfamilj och planerna att åka till San Jose blev krossade. Fan va bittra vi blev, riktigt bittra. Efter ett antal svordomar senare tog vi min bil o åkte hem till mig. La oss på varsin solstol o svor lite mer. Eftersom jag inte får köra min bil till San Jose (trodde jag) så bittrade vi lite till. Fram tills att vi bestämde oss för att göra det bästa av situationen..........
Parkera min bil i Larkspur, ta 50 minuterns färja till SF. Gå till tågstationen i 25 minuter. Ta tåget i 1.30h till San Jose.
Jaja, flyt hade vi o vid sjutiden var vi framme hos Maddi i älskade San Jose.
Dom bittra ansiktena blev glada ansikten igen och vi taggade för utekväll.
O bra blev det. Tequilashottar innan utgång. Gratis dricka inne på klubben o dansade rumporna av oss även denna helg! Jag åkte på efterfest o kom fram till att jag dygnade. Yeye :)
Så kom jag hem till tjejerna i Maddis lägenhet vid 8tiden på morgonen. Utan sömn gick vi för en snabb frulle innan de va dags att pressa vid poolen. Pressa gjorde vi o röda blev vi såklart!!
Vår hemfärd började klockan 4 på tåget . En subwaymackamiddag. Fruktansvärd god Frappe på Peet´s. Båt över till Marin County. Köra hem Amanda till Novato.
Hemma var jag i mitt kära poolhus klockan 21 o trött som aldrig förr.
Men gladare och nöjdare tjejer som vi varit igår får man leta efter. Så jävla gött vi har det!!!!!!!!!
Idag har jag haft en sötnosplaydate med Amanda o hennes charmtroll.
Nu har jag feber och ont i hela kroppen. Det tackar vi för!




RSS 2.0