santa barbara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fredag: vi hämtade maddi i san josé runt 6tiden.
full o glad va hon o jävligt taggade satt vi i bilen påväg söderut.
efter lite för mycket dricka i bilen somnade jag o maddi i baksätet runt 9tiden och sov fram till 23 då vi kom fram till lemon tree inn. checka in, sminka upp o gå ut.
ringde taxi och bad honom köra till bästa klubben på state street.
när vi kom fram till kön så blev de slagga. 5 polisbilar, killar på marken och vi 4 gled in v.i.p med en kille som hade bord längst in på klubben. drack oss pigga igen och dansade rumporna av oss tills det blev ljust.
lördag: när vi vaknade upp i vårt sovrum längtade vi efter sol o strand. men eftersom det var molning(????) så blev det brunch och shopping hela dagen. efter ett par timmar tittade solen fram o vi blev lyckliga.
på eftermiddagen åkte vi hem o gjorde oss iordning o tänkte ta oss till vårat brunchställe sandbar och happy hourdrinka. vi kom dit runt 7tiden men kom inte in. NEJ, för här ska man gå runt o bära på amerikanskkörkort eller pass. så arga blev vi. riktigt arga. svidtjejerna hittade ett pizzahak med basket på tvn. där beställde vi öl o jenny beställde en pizza btw. jaja, runt 8tiden fick vi bord på en italienskrestau. o satte igång med vin o pasta!
det slutade dyrt, men vi var gladare än gladast igen. gick till joe's o mötte upp vår v.i.p kille som snyggt fick in oss på tonic den kvällen också! hade den galnaste natten i våra liv o roligt var det. nästan för roligt.
efter många om o men kom vi inrullandes på hotellet tidig morgon.
söndag: utcheck 11. brunch på sandbar igen och ett antal coca cola så kändes livet lite lättare. vi gick en sväng på stan i snigelfart. besökte molniga stranden igen o sen blev det avfärd hemåt runt 4tiden.
satt i en visserligen fräsch, men ofräsch roadtripbil med mcdonalds mat, illamående o värme... dock en jävulsk kalifornisk utsikt i 4 timmar som heter duga.
men klaga ville vi inte, för helgen hade varit bättre än vi nånsin kunnat tänka oss. dåliga skämt, bra skämt (faktiskt), skratt i mängder, folk som vänt sig om allt för ofta, folk som skrattat med oss och åt oss. vi har skrattat åt varandra och samtidigt älskat varandra. ja dra mig baklänges vilken helg!!!!!!!!
vi satt sent i bilen igår och bara sa hur mycket vi uppskattar varandra, cali o det här livet. ingen kan förstå hur bra vi mådde och hur glada den här helgen gjorde oss. SÅÅÅ NÖJDA ÄR VIIII!!!!!!


finns det något sötare?

här kommer en prinsesshälsning!





OMG.

Förra veckan gick bra, även om Carson inte hade nån skola och dagarna blev långa.
Men vi köpte choklad och lingonsylt på IKEA i tisdags!!!
I onsdags satt jag och kollade på Carsons gymnastikklass i tre timmar. Läste tre tidningar och åt lite svenskt godis, gud så jobbigt det är att jobba ibland..
I torsdags var vi ute o lekte hela dagen!
I fredags var jag på Discovery Museum med Chloe.
På kvällen åkte jag och hämtade Amanda. Vi köpte med oss mat och vin hem till mig och lagade Mirr&Hannas goda pasta och Amanda älskade den, såklart.
Efter två flaskor rött och mätta magar somnade vi gott.
Helgen har vi spenderat vid poolen, på varsin solstol. Ätit oss äckligt mätta på jordgubbar och glass. Tryckt i oss lite In-N-Out. Godis, läsk, chips och dip. Jaja..
Lördagen gav oss inte värsta brännan, men igår brassade vi på rejält och jag har nog aldrig blivit så brun (röd) nånsin, på ungefär 4 timmar.
I går kom Amanda med Maja och vi hade playdate med tjejerna. Jobbigt jobb? Nej!
På kvällen var det gymmet som vanligt sen hämtade jag upp Amanda i Novato och vi shoppade lite kläder, skor och bikinisar till helgen. För då jäklar blir det SANTA BARBARA.

nu får de va nog med regn...

har lite torka, fast att de regnar varje dag.
men solen är påväg tillbaka, tack gud.
helgen har varit lugn... jag jenny och amanda åt frukost i marinan i city i lördags. gjorde lite shopping och åkte hem till mig och la barnen och babysatt lite på kvällen...
jag jobbade hela dagen igår och de var den tråkigaste dagen på tre månader, skoj!
idag har vi åkt runt lite och käkat på mc donalds, skoj!
imorgon ska vi till IKEEEAAA o köpa lite saker till huset, poolhuset o barnen. skoj på riktigt!

nu har jag varit o stenhård gymmat och tappar upp ett bad som avslappning.



här bjuds det på ett litet bildspel på mig och laura i LA

vi har det softigt här!


lite jobb, mycket sol, mycket shopping, mycket cheesecake factory o nu är de helg!
ikväll kommer amanda med mycket svenskt godis och många svenska tidningar.
det blir en mycket bra kväll.
först ska vi in till city o käka.
jobb lördagkväll och söndagdag.
tjing.

cute




hippie

vi har suttit ihop hela helgen.
maddi kom äntligen fram i fredags, efter felåkning och vilse i skogen. vi kastade i oss lite mat och åkte på bar-jakt med jenny i san rafael, utan att lyckas. istället köpte vi med oss godis, glass och chips hem till mig och somnade till he's just not that into you.
vaknade upp trötta men peppade för en dag i city. sol och inget regn, en riktigt bra överraskning.
vi ordagrant slängde i oss varsin submacka innan vi letade upp hippieområdet inne i SF.
det blev en hel del fynd på vår secondhand shopping och vi såg väldigt mycket snygga & osnygga folk på haight street. runt femtiden åkte vi tillbaka till mitt poolhus och tog en nap innan det var dags att ta oss tillbaka till city och kvällens förfest. maddis kompisar från san josé hade hyrt ett hotellrum på hilton och hade festat hela dagen.
efter en timmas tjafs och dödad partystämning i bilen hittade vi äntligen en parkeringsplats och kom fram till hotellet ungefär 22. det är omöljigt att hitta p-plats i SF. vi hatar alla enkelriktade gator, backar, bilar som står fickparkerade uppepå varandra.
det blev inte ens en timma på hotellet utan vi tröttnade och tog oss ut för att klubba istället.
gick runt i mission och letade upp ruby skye som hade världens längsta kö och defenitivt inte var värd att stå i. därför tog vi oss till bilen och åkte till marinan som vi vet har bra klubbar, bra musik, mycket folk men ingen kö. först en sväng på circa och sen vidare till eastside west. lyckat slut på kvällen med mördarklackar som slutade i händerna och en barfota promenad tillbaka till bilen.
jensan åkte hem till novato och jag o maddi somnade fnittrande i sängen.
hon lämnade mig tidigt i morse för att ta sig tillbaka till sitt san josé.

nu ligger jag utslagen i soffan och lyssnar på regnet som smattrar på poolhustaket.
jag ska ta ett varmt bad och möta upp jenny senare, för god mat och söndagsmys.
ingen påskstämning, men vad gör det??? vi är glada och nöjda ändå!!!








aprrril

regn regn regn. fruktansvärt tråkigt.
har dock haft tur med mina promenader medans chloe sover i vagnen. så då har det varit uppehåll och jag har kunnat gå min vanliga runda.
onsdags, jobb & avskedsmiddag för dee. jag, dee, bronwyn och laura. min värdmamma shann och dee's värdmamma kati. vi åt på en asiatisk restarang inne i city. jäättegod mat och några flaskor vin senare gick vi tjejer vidare för drinkar. alla var trötta och hade en morgondag att tänka på så vi åkte hem runt 1tiden.
torsdag, elin pettssons födelsedag. + värdpappa gregs födelsedag. vi målade teckningar och dukade upp stjärntallrikar, cupcakes och hängde ballonger i taket.
mot kvällningen åkte shann & greg in till SF och deras bokade hotellnatt. första natten ifrån barnen, nånsin. dom var exhalterade men nervösa att lämna oss.
men vi klarade oss fin fint. värdmormor kom över och sussade med chloe. carson sov i sitt rum o jag sov i gästrummet. vaknade upp av barnskrik, som jag är så bortskämd av att inte behöva göra i vanliga fall.
idag har det regnat hela dagen, så dee och tvillingflickorna kom över och lekte med chloe. medans jag o dee hade lite bild-lan.
ikväll kommer maddi från san josé. vi får se vad hon har att bjuda på.

jag bjuder iaf på några bilder här  :)








RSS 2.0