regn, vad hände?

Fredag blev istället utekväll i SF med Dee, Bronwyn, Louise och Laura. Vi förfestade på ett hotell i Tiburon innan vi åkte in till Harlot inne i city. Det var inte en sån stor klubb men musiken var precis det vi önskade oss och allt annat som önskades fanns där inne. Vi drack och dansade och hade jättekul. Påväg hem hade vi sång på högsta nivå medans vi blev stoppade av polisen... Lite nervöst ett par sekunder, men ingen fara, vi kom hem fin fint såklart!
I lördags vaknade jag av två barn skrikandes och skrattandes. Dom satt på vattnet och sprang nakna genom trädgården. Men det var underhållande...
På kvällen åkte alla tjejer hem till Helene i hennes nya hus i Ross och firade hennes födelsedag. Vi tappade hakan när vi gick in i Sean Penns gamla hus dårå. Det var gigaaantiskt. Vi hade jättetrevligt med rundtur, massa mat, mys och bubbelpoolbad. Trötta som små barn somnade nästan jag och Ullrika i bubblorna. Men det blev champange vid tolvslaget och sen hemfärd.
Jenny sov på min soffa eftersom hon älskar den, konstigt nog. Vi vaknade sent på söndagen och tog oss för en subwayfrulle innan det var dags för Cultural Care Fun Day. Vi hade med oss svenskt godis (såklart) och dom andra tjejerna hade bakat och blåst ballonger. Vi var iaf hemskt omtyckta av alla barn som fick smaka chokladbollar, hallongrottor, daim och köttbullar.
Efter ett par timmar småätande åkte jag och Jenny till PetaLuma, 40 minuters bilfärd härifrån och shoppade lite outlet i 20 minuter eftersom dom stängde tidigt.... Jaja, en Starbuck på det, satt fint i bilen hem.
Vi tog oss tillbaka till kändishuset och mötte upp tjejerna för en söndagsmiddag.
Leftovers av vårt kött kvällen innan och lite svensk holidaydip smockade vi i oss.

Ny vecka = regnig vecka. Så sjukt tråkigt. Men man får se det positivt, hur man nu gör det. Nästa vecka blir nog solning, korta shorts och timmarslånga promenader igen!









vårvårvår

fredag igen. veckorna går lika fort som helgerna och det är nästan för fort.
dagarna har spenderats i vanlig ordning, långa och många timmar i solen.
vi har även hunnit med att leka space, läsa om star wars, köra tjup-tjup-tåg, rita med gatukritor och spela basket-fotboll-baseboll o allt sånt där.
i onsdags bakade vi pizza...






pizzorna dom blev varken stora eller snygga. men fruktansvärt goda.

ikväll blir de bio med jenny. imorgon blir det födelsedagsfirande av helene i stora kändishuset.
på söndag är det cultural care fun day. vi får se hur kul den dagen blir....
men de är ju sol o varmt så vi klagar iiiinnnttteeee!!!!

23.03.2010

stackars maddi som var tvugnen att spela proffsgolf i san josé i helgen. 
därför blev det helhelg med jenny i SF. det betyder att lönen spenderas på shopping och magen fylls med ceasarsallad och extra extra extra dressing.
lördagen jobbade jag ett par timmar sen åkte jag o jenny till corte madera och hittade lite vegasklänningar. på kvällen somnade jag med mitt duntäcke i soffan.
söndag och vi tänkte åka till santa cruz, men valde SF city och gick på skojakt. visst hittade vi skor, såklart!!
på eftermiddagen besökte vi coittower som blev en liten besvikelse. men nu har vi iaf sett staden från ovan i 360'.
vi åkte hem till mig på kvällskvisten och kom underfunn med att mina nya skor var sönder. KUL!

veckans jobbdagar den här veckan har spenderats utomhus i solen.
måndag, playdate på förmiddagen. chloe somnar, jag solar. jag har två timmars ledigt, jag solar.
eftermiddag och vi leker utomhus. det är baddags och middag. jag slutar, gymmar, duschar, sover.
tisdag, samma sak.

fick kort på posten från mamma & pappa o deras egypten igår. tack!




jag smälter








o nu är det helg. det betyder jobb lördagmorgon
sen förhoppningsvis san josé och santa cruz med maddi .

LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA

fredag;
jag och dee vaknade av klockan 4.30 efter ett par ynka timmars sömn. klockan 5 kom bronwyn från sydafrika och louise från aussie och hämtade oss i vår röda hyrbil.
det tog 6 timmar innan vi var framme i LA. vi letade upp vårat hostel - banana bungalow mitt på hollywood blvd.
vi lastade av oss och åt en subway lunch. passade även på att se en kändis. nån brud från the office. har tyvärr ingen aning om vem hon är, eftersom jag tycker att den serien är fasligt tråkig.
jaja. tog oss vidare till universal studios. skrattade och skrek som fyra små flickor när vi åkte the simpson berg-och-dalbana i 3D, kramade shrek och kikade på desperate housewives husen i westeria lane. man kan alltså göra allt på universal studios!!
tog oss hem för en nap, thaimiddag och duschning. åkte till ett annat banana bungalow i east hollywood där det var födelsedagsfirande av en erika. vi bjöds på dricka, mat och folk från all over. efter ett par timmar åkte allihopa till boulevard 3 och festade loss. vi kom in på ett bananskal (haha) och hade hur kul som helst. det var dansare, fullt med folk, bra musik. precis som vi hade förväntat oss en klubb i LA. runt tretiden åkte vi hem med onda fötter och väl värda några timmars sömn.



lördag;
klockan 8.30 var vi på LAX för att hämta up laura som kom med flyget. med rödsprängda ögon och illamående tryckte vi ihop oss i bilen och tog oss mot malibu beach för en brunch. efter en smaskig måltid gick vi runt på stranden och njöt av värmen. sen åkte vi vidare till santa monica och venice beach. vi bara älskade dom stränderna och det var precis som man har sett på film. hihi.
vi gick runt runt runt och njöt av livet och ville aldrig att dagen skulle ta slut.
tog oss 'hem till hollywood'. snabb middag och en 'liten' nap mellan 18-21. vaknade upp och gjorde oss iordning för en natt på klubben the ruby. vi kom igång tillslut, men tyvärr lite sent eftersom vi hade som roligast vid stägningstid. trots det var vi nöjda och glada med den kvällen- också, såklart!


söndag;
njöt av lite sovmorgon till klockan 9. packade ihop oss, fyllde bilen och checkade ut.
runt 11 kom vi till hollywood walk of fame och drömde oss bort. jag letade efter både britney och destinys child. o hittade dom också ! såg även cameron diaz och marilyn monroe o resten av hollywood eliten.
vi besökte också LA ink. åkte Rodeo Dr & Beverly Hills för att drömma oss bort liiite mer. fotograferade som aldrig förr och letade upp några skapliga 'hus' som vi snarare skulle vilja kalla palats.
törstiga och hungriga åkte vi till vår älskade venice beach. ett par appelmartinis senare var ni redo för några timmars promenad längs strandpromenaden. och som vi njöt...
det blev lite shopping innan jag och louise satte oss i solen och kikade på våra brownsugar-killar som svettades duktigt på basketplanen.
klockan 18 lämnade vi LA och hade en lång väg hem fylld med ångest av att lämna paradiset. vi sysselsatte oss med allsång, massage, in-n-out burgers och sömn.
väl hemma klockan 02 var jag nästan pigg igen och kunde inte somna.
kom på att LA inte är så långt härifrån, hihi. jag åker tillbaka om någon månad.
tackaarr!



carry out

nu sitter jag här med mat i famnen. lever man ett slappt liv om man har en extramamma som kommer ut med supergod kyckling, ravioli, sallad och mjölk på en bricka till mig, eller. hajahajameen.
dagen har varit bra. jag och chloe gick till parken. sen somnade hon i vagnen så jag gick runt i mill valley, i solen, i flera timmar!
köpte även lite smyckessaker som jag nyss knåpade ihop.
nu är tvätten klar så jag ska börja fundera vad man ska packa med sig till LA. först o främst har jag inget bra att packa i. men det löser sig alltid.

nej, än blir det ingen bild på håret. enligt mig själv ser jag lite ut som en morot.



'mmm nammi cookie', som chloe säger när nåt luktar gott.



knep o knåp

eastside west

i fredags blev det utgång. ja jäklar vilken utgång. vi hade galet kul efter att vi suttit i bilen och velat så bestämde vi oss för att gå ut. det blev först en timma på circa och sen gick vi vidare till eastside west. jag och jenny hade iaf riktigt roligt. amanda och maddi körde så dom tog det lilla lugna. men vi dansade och hade kul hela natten.
i lördags hade jag klippning och färgning bokat på milvalí hårsalong i downtown.
håret blev något kortare... och något ljusare. meen, det blir nog bra om nån vecka. lite sol på slingorna så blir det fina fisken!
på eftermiddagen överraskade jenny och amanda mig med lite bakishäng med jordgubbar, godis och en filt i tiburon. vi låg och kollade utsikten och pratade om hur bra san francisco är!!!!!!!!
på kvällen var vi trötta och ännu tröttare. vi åkte hem till amanda och umgicks med hennes tre godbitar.
igårkväll åkte alla tio svenska tjejer till cheesecake och åt middag. vi alla hade trevligt, men vi alla hade också lite smått söndagsångest.
idag har jag jobbat lång dag. sol, regn och hagel. japp. dunderväder nästan!!
springtur i tiburon efter jobbet. heelt underbart!
jobbar mycket mycket långa dagar denna vecka eftersom vi åker till lalaland på fredag.




vackra damer.


mars. 4

måndagen slutade i förlust för oss. han valde vienna och de förstod man nästan. men vi vill inte riktigt acceptera det... vi hade det iaf trevligt med kakor som gjorde oss något nöjda iaf.
i tisdags så var det sol halva dagen o regn andra halvan.
igår onsdag så var jag ledig mitt på dagen efter ha tagit chloe på hennes gymnastikklass.
jag och helene åkte till en restaurant och åt lunch. vi väntade oss vacker utsikt över vattnet. men lyckades komma dit precis när de regnade som mest o regnet piskade ner. men maten var god o vi var nöjda och belåtna. kunde ta oss samman och fortsätta en vanlig arbetsdag efter det.
på kvällen hade jag o amanda lite amanda-miriam-abstinens så vi pratade av oss i ett par timmar och sen var det dags för henne att lämna mig för avfärd - novato.
idag har varit en dag fylld med oväntade stunder. jag tog chloe till parken och lekte i solen ett tag. kände för en promenad så hon somnade i vagnen och jag gick till downtown och åt en apelsin o solade en stund innan det var dags att ta sig hem igen.
det har även varit målare, byggare, plumbers och städerskor här hela eftermiddagen. två uppspelta barn. en trött mamma. en trött nanny. mitt huvud brakade loss och jag blev på sjukligt dåligt humör. de mäkte nog alla, så shann sa åt mig att skita i barnen o sluta för dagen. tack guud för det!!! jag tog på mig promenadskorna igen och åkte till tiburon och gick längs strandpromenaden en timma.
hur vackert som helst! perfekt ställe för att rensa tankarna och bara släppa allt.
hav, solnedgång, utsikt över sausalitos hamn, san francisco citys gator och golden gate.

nu har jag ätit middag med shann o snackat en massa skit.
chloe somnade i min famn och carson vill hela tiden get warmie med mig.
smälter man inte av dom två elleeer :)
snart kommer jenny o då är de inte en lugn eller tyst stund.
imorgon blir det middag i marinan med amanda, jenny, sara o maddi. vi ska på nån ihopkok med en massa svenskar, norskar och danskar. har hört att man träffar folk som pluggar på berkeley o sånt, så de hade ju inte vart fy skam.
lördagsmorgon = bli blond igen. haha får se hur ljust jag vågar färga det. men fixas ska det o betalas ska det också göras. fy tusan.




sista februari.

även om man är sjuk kan man ha kul. o spendera pengar!
igår lördag var jag inne nästan hela dagen. jenny tog med mig till cheesecake för en sen lunch. men sen åkte jag hem igen o somnade framför tvn i soffan. way before bedtime egentligen.
idag vaknade jag o kunde andas något bättre genom näsan o magen gjorde inte allt för ont. solen sken o jenny var på shoppinghumör,  vilket smittade av sig..
vi körde in till city.
åkte lombard o fotade lite.
shoppade lite sommarkläder på zara & forever21.
åt SFs godaste caesarsallad till lunch.
gick genom chinatown o såg... en massa kineser.
letade upp gay-området castro o fotade lite.
tog oss efter 6 timmar i city tillbaka till marin och novato för att gå ut med amandas hund, det har varit jennys uppgift denna helg. eftersom amanda varit med sin familj i tahoe. vi gick en sväng till parken o märkte att de blev mörkt så vi gick hem igen. men då, kom såklart jenny på att hon tappat sina bilnycklar. japp. de var bara ut i mörkret med varsin ficklampa o gå o leta. åh som vi letade. jag gick o tänkte på hur glad jag skulle bli när vi hittade dom. jenny gick o tänkte på hur förstörd hon skulle bli om vi inte hittade dom o hur vi skulle bli tvugna att spendera vår söndagkväll... tillslut hittade vi dom, efter säkert 30 minuters krypande i gräset.
men jaja, lyckliga var vi och firade med hamburgare på in n out.

nu, precis, snart är februari månad slut.
imorgon ska carson tillbaka till skolan efter två veckor. tack o lov.
jag har chloe o hoppas på fint väder så vi kan leka i parken ett par timmar.
på kvällen är de bachelor final o hela usa är sååå spända. jag amanda o jenny ska sitta här i mitt oc-ryan-poolhus o förhoppningsvis bli glada att bachelor-jake väljer tenley o inte vienna.

god natt.


RSS 2.0