mitt








countdown?

HALLOWWEEEN.
nu taggar vi till helgen i SF. vi kommer nog möta på en hel del monster, häxor, supermän och massa annat eftersom amerikanarna är helt tokiga i halloween. här i Petaluma har vi tillochmed två speciella halloweenbutiker som säljer allt man kan behöva till att klä ut sig. men eftersom vi hittade våra kostymer på party city förra helgen så slipper vi oroa oss nu i sista sekund. bara lite orolig att min peruk inte kommer sitta kvar på huvudet hela kvällen, men det får bli ett senare problem.

jag kommer inte hinna ta mina klasser/credits/timmar innan den 10 december då de borde vara klara. därför betyder det hemfärd för min del. jag har varit riktigt ledsen och gråtit som ett barn. men sen kom jag på, att jag skulle bara gråta ännu mer om jag fick förlänga och skulle lämna cali 6 månader senare. dvs bli ännu mer förälskad i allt här borta.
många säger att aupaigrejen räcker med 12 månader. hur mycket man än älskar barn så är det ingen dans på rosor att bo inneboende hos en annan familj, ta hand om deras barn 9 timmar om dagen.
första tiden är bra, men efter ca 7 månader älskar man livet här borta. man har glömt bort hur det är hemma och allt som har med sverige att göra.
just nu lever vi för helgerna. det är det enda som finns i våra huvuden. jag är lyckligt lottat att jag hamnade i en sån underbar familj efter allt trubbel i somras. jag kände mig mer hemma här efter några veckor, än jag gjorde i min förra värdfamilj efter 5 månader.. jag vet att barnen trivs med mig, föräldrarna uppskattar och älskar allt jag gör. jag är ledig hela helgerna, har bil, bor i ett fint hus med stor yta för mig själv.

igårkväll berättade jag för Amy att jag inte kommer kunna stanna här. hon blev väldigt ledsen och blev även ledsen för pojkarna och min skull. hon vet att jag vill stanna och både hon och Greg gläds över allt roligt jag får uppleva på min lediga tid. dom har sagt att dom gör allt för mig. så varje fredag när jag åker hemifrån så får man höra ett ''see you sunday, not earlier at the policestation, right?''

nu ska jag njuta till fullo, men det är ju ändå tre månader kvar!
mitt visum går ut den 10 februari om jag minns rätt. jag har erbjudit mig att stanna till mitt slutdatum fast att min sista arbetsdag hos familjen är den 10 januari.
vi har mycket att se fram emot. halloween, thanksgiving, jul, nyår, och speciellt att jag fyller 21.

jag är inte ledsen längre utan det känns skönt att veta vad jag har att vänta, att jag har tagit ett beslut.
usch vilket seriöst inlägg. jag är superglad och nöjd med allt här borta. nu ska jag ha lika kul som jag haft tidigare och mycket kan hända på 3 månader...

HAPPY HALLOWEEN

26 oktober

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, VÄRLDENS BÄSTA PAPPA.
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, VÄRLDENS BÄSTA PAPPA.
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, VÄRLDENS BÄSTA PAPPA.
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, VÄRLDENS BÄSTA PAPPA.



heeeelium

Skitkul helg. Den kändes lång, på nåt sätt..
Fredagen bjöds på fest. Carro kom o hämtade mig, vi käkade en Subway och åkte ner med Jenny till Stina, Sofia och Linnea och förfestade ett par timmar. Taxi in till stan och vi hamnade på Eastside West, de va ett tag sen. Det var bra drag, på både oss och resten av folket. Dans, ont i fötterna och sen pizza...
Lördagen spenderades på Party City för att köpa Halloweenkostymer. Planen att åka till Santa Barbara är totalt nerlaggd. Så det blir SF, förlitar mig nu på Amanda och Carro som ska bevisa att det kommer bli en svårslagen helg i SF istället för Isla Vista i SB.
Det hyrdes även filmer och köptes snacks. Sen åkte vi hem till Sofia och kollade på en läskig film och två feelgood filmer. Det behövdes.
Vi har även suttit i bilen och dragit i oss helium för att liva upp stämningen lite. Det va kul.Gissa om vi skrattade!
SF Giants vann Baseball serien och är nu med i world series. KUL!!!!
I söndags hade jag aupairmöte i Santa Rosa och träffade min aupairgrupp för första gången. Inget viktigt att hänga i julgranen, men ändå.. Sen åkte jag in och mötte dom andra tjejerna i stan. Kvällen ändrade sina planer från min förhoppning, men istället gick vi på bio och såg RED. Mycket pangpang, men den va kul.

Nu har vi naptider för pojkarna. Dom ska börja äta 'mat'. Eller iaf nån sorts sörja med sked.. Går väl sådär.

TJIIING

extending?

naej, hela hjärnan är som ett akvarium. allt bara simmar och snurrar runt.
ikväll hade jag 'snack' med amy o greg. dom vill att jag förlänger.
jag vill också förlänga. jag vill inte hem. vad ska jag hem o göra?
hem i januari. de är om tre månader. det finns ju inte...
men innan den 10 december måste jag tagit 6 credits på ett college.
grattis till mig att det finns weekendclasses men dom ger typ 1 credit på 2 helger. vilket betyder 12 helger.
troligt? NEJ.
låg i min säng och grät igår när jag fick höra att det var näst intill omöjligt. men eftersom tårarna inte hjälper i längden så började jag nästan gilla min plan B.
att:
om jag inte förlänger så åker jag hem när mitt år är slut. helst februari då mitt visum går ut..
det är väl inte så farligt...............................................................
börjar nåt hemma, eller nån annan stans. gillar läget men saknar cali, troligtvis av hela mitt hjärta.
bitter. jajamen.
men det går snart över.

för snart ärrreee heeelg.

what's my name

I fredags slutade jag klockan 12 eftersom Amy, Greg, farmor och farfar var hemma.. Dom tog med barnen på pumpkinpatch och jag körde i snigelfart pga bilolyckor, rusningstrafik och bara allmänt, äckligt mycket stört många bilar på vägarna...
Kom fram till Maddi i San Jose klockan 18. Då blev det ett par öl innan vi cyklade till Campus och skulle kolla basketmatch. Litet missförstånd, men vi såg basketspelare, basketbollar och coola tricks, så vi var nöjda. Blev lite glass med Kerri, innan vi åkte hem och sussade.
Lördagmorgon och Maddi lämnade mig klockan 8 för att putta några golfbollar. Jag hade en soft morgon och var reedo för lite WINGSTOPkyckligvingar när hon kom tillbaka.
Klockan slog 2 och vi var redo för tailgating och fotboll. Vi hittade 10 dollar i tvättmaskinen, det firade vi med att åka taxi till staduim. Drack våra fourloko och hade grymt kul och dansade nån timma sen var det väldigt suddigt - igen.
Matchen swishade förbi och vi tog skolbuss in till downtown för att käka. Vi gick med några andra studenter till Grande och kollade på San Jose Sharks på tv. Sen övergick det hela i fest och vi dansade oss svettiga fram till klockan 1, då vi var heeelt slut.
Hemgång och sömn. Varade inte länge, eftersom Ms rumskamrat har en fågel i vardagsrummet.... Klockan 8.00 vaknade jag och kunde absolut inte somna om. Så det blev en dusch, lämna Maddi och sen köra in till regniga SF för att hinna spendera några värdefulla timmar där...
På eftermiddagen åkte jag hem till Jenny, Carro och Sofia. Det blev svensk-taco-kväll. Fruktansvärt gott och sooom vi längtat!!




easy there tiger










var snäll att försöka hitta sötare barn.
tack för kameran pappa.

jag tar iaf inte hand om barn idag...

.. Nejru nejru. Igår kom G's föräldrar från LA. Rätt in genom dörren så stal dom Connor från min famn och Garret ur hans jumperoo. Dom sa åt mig att gå o vila eller ta ett glas vin. Jaja!!
Efter 'jobbet' åkte jag in till stan för att hälsa på min älskling Amanda som bor på Union Square med sin pappa, fooortfarande. Vi mötte upp Sandra och gick till ett frääscht ställe för lite drinkar och mat.
Eftersom att Mirris skulle köra en timma hem och jobba idag så åkte jag hem klockan 23. Men hoppas dom andra två pinglorna partade natten lång.....
Idag har jag ännu inte fått hålla i nåt av barnen, det är grandparentsen upptagna med att göra.
Så jag diskade lite barnflaskor och gick upp på mitt rum och började städa. mucho behövligt!
Klockan är efter 10 och barnen sover som stockar, tyst o skönt.
Vet inte riktigt hur denna arbetsdag kommer se ut. Amy och Greg varnade mig att jag inte kommer se skymten av barnen när deras päron är här och mycket sant, mycket sant.
Man kanske till och med kan åka en sväng till gymmet på arbetstid idag. Ohhoh, lyx!
Ikväll blir det nog kvalletid en stund och sen tidig sovning.
Imorgon åker jag förhoppningsvis till San Jose för lite Midnight Madness och Football med MADDIIIII. OM jag får ta min bil. Håller tummarna!!!!!!
Annars får det bli SF, i vanlig ordning. Inte illa pinkat det heller vill jag lova!

Nej nu får jag gå tillbaka till min heltäckningsmatta och list och spegelstädning.

Pussss


NEJ, vi shottade inte igår. Det här är från några helger sen, på MAYES.


KÄNN PÅ DEN.

fleetweek

Fleetweek är när det kommer Marinsoldater och lägger till i SF. Massor med turister, soldater, flyguppvisningar och annat skoj.
Vï missade flyguppvisningen i lördags för vi cirkulerade med bilen en timma för att hitta parkering, vilket var OMÖJLIGT.
Istället umgicks vi med Amanda och hennes pappa som är och hälsar på. Dom bor på hotell precis vid Union Square och har världens utsikt.
Jag och Carro var slitna och bakis efter en rolig utekväll i Marinan med Sofia, Stina och Linnea. Vi somnade klockan 6 på fredagsnatten/lördagsmorgonen.
Var som sagt inne i stan hela lördagen och bara umgicks. På kvällen bjöd Amandas pappa oss på underbar middag på TERZO i Marinan. Tre rätters med gott vin och fruktansvärt god mat.
Efteråt tog vi oss tillbaka till Union Square, lämnade av Amanda och Stefan och jag o Carro hoppade in i en taxi mot MAYES på Polk St. Mötte upp några sköningar och dansade en timma innan det stängde.
Åkte hem till J och drack lite drinkar och snackade design och art som han pluggar. Skön kille!
Söndagen bjöd på sol, värme och hemskt massa promenerande.
Jag och Carro gick från Union Square till Fishermans Wharf och kollade på flyguppvisningen som tusentals andra människor. Blue Angels gjorde konster i luften. Små fjuttiga flygplan loopade och korkskruvade helt uppochner flera gånger. Hela magen pirrade när man hörde ljuden från jetplanen och vi blev grymt imponerade.
Vi satt där en timma innan det var dags att vandra tillbaka den långa vägen igen.
Åt lite subway och gick en sväng i stan innan vi tog bilen och åkte hem.
Jag somnade när Carro körde och det blev till att hoppa direkt i säng klockan 21 när jag kom hem.









love




jag och connor säger trevlig helg och är överlyckliga att den här veckan är över!

speechless

Nu har jag äntligen fått ner båda killarna. Connor har skrikit och gråtit hela förmiddagen. Vet inte om det är för den nya formulan eller för att jag pussar på honom för mycket.
Medan dom sov i morse så slocknade jag på soffan, på tok för länge. Är helt slut efter helgen...

I fredags åkte jag och Jenny in till stan runt 12. Kom in till Marinan vid halv 1, fick parkering PRECIS utanför Eastside West, vilket liksom inte händer. Vi blev helt galna att få parkera så nära så sprang vi mot krogen. Mötte upp Stina, Sofia och Linnea påväg in. Vi slank in bakvägen med en tjej jag känner från Mill Valley-tiden.
Massa roligt folk inne och svettigt och trångt som vanligt.
Shotade och dansade en timma innan dom stängde..
Vi gick in en sväng på Matrix innan dom stängde, men där är det inte alls lika kul. Så vi blev sugna att åka till downtown för att festa på dom klubbarna som stänger klockan 5.
Vi kom till Ruby Skye, som hade slutat servera alkohol klockan 2 och dom ville att vi skulle betala 30 dollar för att komma in. Skit på er, sa vi och gick tillbaka till bilen igen.
Fick veta endel efterfester och tog oss tillbaka till Marinan för att cirkulera på enelriktade gator och leta parkering.
Vi var hos spanjorerna typ 20 minuter, sen tröttnade vi. Det enda jag såg framför mig var McDonalds, så vi hoppade in i bilen, tjejerna somnade i baksätet medans jag och Jenny drog skämt och berättade roliga historier.
Framme på Drive in- Vi kom tio minuter försent för att få våra cheesburgare/chicken nuggets. Så istället blev det frulle, McMuffin med ägg, ost och bacon. Fy fan va äckligt.
Jaja, kom hem klockan 5, lagom tid.
Vaknar av att jag hör Jennys värdbarn skrika som aldrig förr. Jenny börjar snacka med mig och jag vill bara slänga kuddar på henne. Men jag hade ingen kraft i mina händer så jag låg istället som en död fisk och försökte somna om.
Tog tag i våra liv, tvättade bilen, träffade Amanda och hennes nya aupair Sara på La Boulange för en brunch.
Åkte till North Gate och shoppade loss på rean på H&M.
Sen åkte jag hem för att duscha och bli redo för ytterliggare en utekväll.
MAYES, på Polk Street. RIKTIGGGTTTT bra ställe.
Blev bjudna till Ruby Skye av nån som heter N Downtown på min mobil. Men BIG NO NO. Det blev istället återförening med Sandra, Millo och Alexandra på Mayes istället. Svetten rann på hela kroppen. Musiken var galen och de va vi också. Riktigt kul. Riktigt ont i fötterna och riktigt slitna när klockan slog 2.
Satt oss i bilen. Jag vaknade upp klockan 3, hemkörd till Pettan då jag Jenny och Amanda ramlade in i huset och sussade gott fram till sen morgon...

Det blev lite ormjakt hos Sofia innan vi begav oss in till North Beach i stan för en fika på en uteservering. Sen blev vädret dåligt så vi traskade tillbaka till bilen och åkte hem.
På kvällen var vi hos Amanda ett tag innan jag skjutsade hem Jenny och tog mig hemåt.

Ikväll blir det träning, jag längtar. Sen så, är veckan igång på riktigt... O en dag närmare fredag!!!!

vi bangar iaf inte!!!!


min söta lillkille sover i min famn o snart är det helg på riktigt.
ikväll blir det jag & jenny i marinan, eftersom dom andra är upptagna med pojkvänner, nya aupairer och annat tjafs.
TAACCKK O HEJ

RSS 2.0